A szelíd gyógymód szakértője

A szelíd gyógymód szakértője

A BGB Interherb Kft. fiatal és ambiciózus szakértői csapata ötvözi a modern tudomány eredményeit a természetes gyógymódokkal. Fejlesztéseinkben – az újdonságok mellett – jelentős teret kapnak a népgyógyászatban és a fitoterápiában már hosszú ideje bevált természetes hatóanyagok, amelyeknek élettani szempontból jelentős hatását megalapozott szakirodalmi adatok és humán klinikai vizsgálatok is igazolják.

Magunkról

Magunkról

Küldetésünk

Egészség, egészségvédelem, edukáció

Egészség, egészségvédelem, edukáció

Az egészség megőrzését támogató prémium minőségű termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása, az egészségvédelemre és a megelőzésre fókuszáló életmódok ismertetése, terjesztése, a prevenció edukációja.
Célunk

Hitelesség, szakszerűség, sokszínűség

Hitelesség, szakszerűség, sokszínűség

Célunk, hogy a készítményeink iránt érdeklődőket hiteles és szakszerű információkkal lássuk el, hangsúlyt fektetünk a valódi tudományos eredmények megismertetésére, a természetes gyógymódokkal kapcsolatos innovációk kiaknázására. A BGB Interherb Kft. minőségi készítményeinek köszönhetően már több évtizede sikeres az egészségvédő készítmények hazai és nemzetközi piacán. Tudományos kutató-fejlesztő munkánk eredményeként termékkínálatunk mára sokszínű és minden igényt kielégítő.
Gyógyhatású készítményeink

Hatékonyság, természetes segítség

Hatékonyság, természetes segítség

A népbetegségnek számító fogínysorvadásra (paradontózis), fog, fogíny, fogágy gyulladásra a Gingisol Plusz fogínyecsetelő oldat nyújt hatékony megoldást.

A mozgásszervi betegségek kiegészítő kezelésére, ízületi- és izomfájdalmak enyhítésére,sportsérülések, rándulások utáni duzzanat csökkentésére, ízületi- és ínhüvelygyulladás kiegészítő kezelésére, klinikai, vagy otthoni ápolásban egyaránt sikeresen használható Aminoerg Plusz regeneráló termékcsaládunk.

A szintén sokakat érintő, álló- és ülőmunka során egyaránt előforduló visszérbetegségre (lüktető, fájó csomók, lábduzzadás, sajgó-égő érzés) a komplex fájdalomcsillapítást-gyulladáscsökkentéstés szövet regenerálódást biztosító Kalmil visszérkrémünk nyújthat megbízható enyhülést.
Minőség

Kiemelt figyelemmel

Kiemelt figyelemmel

Étrend-kiegészítő és natúrkozmetikai termékeink a szakhatóságok felé történő bejelentése alapján és a jogszabályban előírt minőségi és jelölési kritériumoknak megfelelően kerülnek kereskedelmi forgalomba. Cégünk tagjai a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének (MÉKISZ).

Elismeréseink & Tanúsítványaink

Elismeréseink & Tanúsítványaink

A Superbrands díj egy olyan elismerés, amelyet a márkaépítés terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó márkák kapnak. Magyarországon 2004 óta adják át ezt a díjat, és egy független, szakértőkből álló bizottság ítéli oda. A díj kiválasztásának alapja a magyar Szabadalmi Hivatal adatbázisa, amelyben közel százezer nemzeti védjegy található. Magára a díjra pályázni nem lehet, azt márkáktól független bizottság ítéli meg. A Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaépítési rendszere, amelynek díját cégünk 2022-ben és 2023-ban is elnyerte!
Egy cég Business Superbrands díjat kaphat, ha a szakértői bizottság által vizsgált kritériumok alapján kiemelkedő reputációval, piaci jelenléttel és márkaépítéssel rendelkezik. A díjazási folyamat során nem csak a vállalat árbevétele és hírneve számít, hanem az is, hogy az adott márka hogyan áll a közönség szemében és milyen elismertséget élvez a fogyasztók körében. Ezen kritériumok alapján pedig cégünk elnyerte a Buisness Superbrands díjat.
A MagyarBrands-díj odaítélése meghatározott mérőszámok alapján zajlik, amelyet egy szakértőkből álló, önkéntes bizottság határoz meg. Az országos fogyasztói kutatás eredményei, melyet a GfK Hungária Piackutató Intézet végez (pl. ismertség, kedveltség), szintén befolyásolják a kiváló fogyasztói márkák kiválasztását. A 2022-es évben a BGB Interherb Kft. a hazai üzleti TOP márkák közé tartozik, a Szakmai Bizottság döntése alapján Kiváló Üzleti Márka!

Superbrands

Business Superbrands

Kiváló Üzleti Márka

A MagyarBrands-díj odaítélése meghatározott mérőszámok alapján zajlik, amelyet egy szakértőkből álló, önkéntes bizottság határoz meg. Az országos fogyasztói kutatás eredményei, melyet a GfK Hungária Piackutató Intézet végez (pl. ismertség, kedveltség), szintén befolyásolják a kiváló fogyasztói márkák kiválasztását. A 2022-es évben a BGB Interherb Kft. a hazai üzleti TOP márkák közé tartozik, a Szakmai Bizottság döntése alapján Kiváló Fogyasztói Márka.
HACCP tanúsítvány
A HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) egy élelmiszerbiztonsági rendszer, amelyet arra terveztek, hogy elősegítse az élelmiszerbiztonságot az élelmiszertermelés és -feldolgozás minden szakaszában. A tanúsítvány azt jelzi, hogy egy adott vállalat vagy üzem megfelel a HACCP szabványoknak és megfelelően alkalmazza azokat a termelési folyamatok során. A tanúsítvány jelzi, hogy termékeink kifogástalan és magas minőségűek.
Ez a szabvány meghatározza az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer követelményeit, amely egyesíti azokat az elemeket, amelyeket általában az élelmiszerbiztonság egész élelmiszerláncban a végső fogyasztás biztosításához kulcsfontosságú elemként tartanak. Ezek az igények;
- Interaktív kommunikáció
- Rendszerkezelés
- Előfeltételek
- HACCP elvek

Kiváló Fogyasztói Márka

HACCP tanúsítvány

ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer

Az IQNet tanúsítvány egyfajta garancia arra, hogy az Interherb magas színvonalú minőség- és biztonságirányítási rendszert működtet, így termékei és szolgáltatásai megbízhatóak és biztonságosak felhasználói számára.
Az MSZT Certificate az MSZT (Magyar Szabványügyi Testület) által kiadott minősítési tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a termék vagy szolgáltatás megfelel a nemzeti szabványoknak és szabályozásoknak. Az MSZT nem csupán a nemzeti szabványok kibocsátását és terjesztését végzi, hanem akkreditált tanúsítási tevékenységet is nyújt, biztosítva a minőségellenőrzés és a megfelelőségértékelés függetlenségét és objektivitását. Az MSZT tanúsításával rendelkező termékek vagy szolgáltatások hozzájárulnak a piaci versenyképességhez és a fogyasztók bizalmához.
GMP tanúsítvány
A GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvány egy olyan minőségirányítási rendszer, amely biztosítja, hogy egy élelmiszergyártó vállalat termelési folyamatai megfeleljenek a megfelelő higiéniai és gyártási előírásoknak. Amikor egy gyártó elnyeri a GMP tanúsítványt, az azt jelzi, hogy vállalata szigorúan betartja a higiéniai és feldolgozási alapelveket, hogy biztosítsa az élelmiszerek biztonságát és minőségét.

IQNet tanúsítvány

MSZT Tanúsítvány

GMP tanúsítvány