Keresés befejezése

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Megrendelését 48 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük a visszaigazolást minden esetben várja meg. Kollégáink ellenőrzik a megrendelését és visszaigazolásban tájékoztatjuk a termékek állapotáról, a kiszállítás időpontjáról és az esetlegesen felmerülő szállítási költségekről. Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg Önhöz, nem köteles a terméket megvásárolni vagy a szolgáltatást igénybe venni.


Házhoz szállítás esetén: 

A csomag kézbesítését a GLS Magyarország végzi. A kézbesítés a rendelés leadástól számított 1-3 munkanapon történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailben értesítjük.

A kézbesítés költsége 2 kg súlyhatárig bruttó 1350,- Ft Az ezt meghaladó súlyú termékrendelés esetén a szállítási költségről külön tájékoztatást küldünk.

A szállítás 12 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

A BGB Interherb Kft. fenntartja azt a lehetőséget, hogy esetenként a GLS Magyarországtól eltérő futárszolgálatot alkalmazzon.

A BGB Interherb Kft. csomagküldő szolgáltatásának működési területe Magyarország egész területe. Mivel külföldre nem áll módunkban szállítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott országban cégünk rendelkezik-e kereskedővel, illetve lehetőség van-e a termékek eljuttatására. Megértésüket köszönjük.

A termék(ek) árát, és a csomagküldés költségét utánvéttel fizetheti. Az utánvét megfizetése készpénzben vagy bankkártya terminálon keresztül lehetséges.