• Interherb Napi Csepp Gyomor cseppek 50 ml

  A gyermekláncfű, a borsmenta, a citromfűlevél, az ánizs és az édeskömény jótékony hatásai együttesen érvényesülnek ebben a folyékony étrend-kiegészítőben. Fogyasztását az emésztés támogatására, a máj és az epe megfelelő működésének…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Immun cseppek 50 ml

  A készítmény értékes gyógynövény összetevői (Bíbor kasvirág, Homoktövis és Csipkebogyó termés) támogatják a szervezet ellenálló képességét és hozzájárulnak az immunrendszer védelméhez.

  az immunrendszer normál működéséhez
  a testi és szellemi erőnlét…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Máj cseppek 50 ml

  Máriatövis termésből, Kurkuma gyökérből, valamint Gyermekláncfű és Articsóka levélből készült gyógynövénykivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítőnket a májműködés támogatására fejlesztettük ki.

  a normál májműködés fenntartásához
  a bélrendszeri komfortérzet megőrzéséhez
  napi adagonként 160…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Női cseppek 50 ml

  Négy gyógynövény értékes kivonatát tartalmazó folyékony étrend-kiegészítőnket a menstruáció alatti jó közérzet fenntartására fejlesztettük ki. 

  Kamillavirágzatból, Cickafarkból, Libapimpófűből és Pásztortáska herbából készült extraktummal
  a jó közérzet megőrzéséhez
  a gyomortáji komfortérzet…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Nyugalom cseppek 50 ml

  Folyékony étrend-kiegészítőnk Macskagyökérből, Komlótobozból és Levendulavirágból készült kivonatot tartalmaz. Ezek az értékes gyógynövények elősegítik a jó közérzet fenntartását, a testi-lelki egyensúly megőrzését.

  az optimális relaxációért és a pihentető alvásért
  a…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Prosztata cseppek 50 ml

  A Kisvirágú füzike növényből és Csalángyökérből készült kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítőnket a prosztata megfelelő működésének támogatására és a húgyutak normál funkciójának megőrzéséhez ajánljuk.

  a prosztata és a kiválasztórendszer egészségéért
  napi…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Szív cseppek 50 ml

  A Galagonya virágzó ágvégből és Macskagyökérből készült kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítőt a szívműködés és az érrendszer egészségének támogatására fejlesztettük ki.

  az egészséges szívműködésért, a normál vérnyomásért
  az erek rugalmasságának megőrzéséhez

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Torok cseppek 50 ml

  Folyékony étrend-kiegészítőnket a száj, a garat és a hangszálak védelmére ajánljuk. A Torok cseppek készítményünk összetétele csupa olyan gyógynövényt sorakoztat fel, amely nyugtató hatással bír a torokra.

  a torok és…

  2.418 Ft
 • Interherb Napi Csepp Urino cseppek 50 ml

  A húgyutak egészségének megóvásához segítségül hívhatjuk a természet erejét: készítményünk gyógynövénykivonata a Aranyvesszőfű, az Áfonya- és a Gyermekláncfű levél értékes hatóanyagait tartalmazza.

  a húgyutak védelmére
  a kiválasztórendszer normál működéséhez
  napi…

  2.418 Ft