Interherb Napi1 Zöld kávé Extraktum 300 mg+KRÓM 60 db

Interherb Napi1 Zöld kávé Extraktum 300 mg+KRÓM 60 db

3.085 Ft

Out of stock
0 out of 5

3.085 Ft

Cikkszám: 13703

Készítményünk a zöld kávé klorogénsav hatóanyagot tartalmazó kivonatának és a krómnak jótékony hatásait egyesíti, hatóanyagai hozzájárulnak a normál vércukorszint fenntartásához.

  • mérsékelt koffeintartalommal
  • klorogensavval, polifenolokkal, krómmal
  • a vércukorszint stabilizálásának támogatásához
  • 300 mg zöld kávé kivonat 4500 mg zöld kávé őrleménynek felel meg
Availability: Elfogyott

Leírás

Jótékony összetevők

A zöld kávé a kávé pörkölés nélküli, zöld termése, amely jelentősen kevesebb koffeint tartalmaz, mint a fekete változat – viszont bővelkedik klorogénsavban és antioxidáns hatású polifenolokban. A króm közreműködik a szervezet anyagcsere-folyamataiban, fontos szerepet kap a normál inzulinfunkció biztosításában.

Kiváló minőség

Az Interherb zöld kávé kapszula a zöld kávé értékes kivonatát tartalmazza. Az extraktum a frissen szüretelt kávétermés valamennyi beltartalmi értékét magában hordozza: klorogénsav hatóanyagban gazdag, emellett mérsékelt koffeintartalom jellemzi. Étrend-kiegészítőnk másik hatékony komponense a zöld kávé kivonat mellett a króm, amely hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához és a makrotápanyagok anyagcseréjéhez. Fogyasztását a fogyókúrás étrend kiegészítésére, az anyagcsere-folyamatok támogatására ajánljuk.
Fontos: A normál vércukorszint fenntartásához szénhidrátdiétára is szükséges lehet. Étkezéseinek összeállításakor tartsa szem előtt a csökkentett cukortartalmú változatos, vegyes étrendet!

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban. Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

További információk

Tömeg 0,057 kg

Étrend-kiegészítő zöld kávé kivonattal a normál vércukorszint fenntartására

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 db kapszula. Az ebédet követően, szétrágás nélkül, egy pohár vízzel vegye be. 

Összetevők/kapszula:
Zöld kávé (Coffea arabica )kivonat; zselatin; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum, kolloid-szilícium-dioxid; króm-klorid

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Zöld kávé kivonat: 300 mg
    ebből klorogénsav:   150 mg 
  • Króm: 40 µg NRV*%: 100%

*NRV: felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek, várandós és szoptató anyák, koffeinre érzékenyek, szívbetegek, magas vérnyomásban szenvedők számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott. Élénkítő hatóanyagot (kapszulánként akár 6 mg koffeint) tartalmaz! 

Nettó tömeg: 30 g

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ̊C). Gyermekektől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év)

OGYÉI nyilvántartási szám: 28117/2022

Gyártási szám: a csomagoláson jelölve

Gyártja és forgalmazza: 

BGB Interherb Kft., 1136 Budapest, Tátra u.25. 

E-mail:info@interherb.hu

Vonalkód: 5999542646737