BENEFITT Gluténmentes Lisztkeverék, Prémium 1000g

BENEFITT Gluténmentes Lisztkeverék, Prémium 1000g

2.436 Ft

In stock

2.436 Ft

Cikkszám: 13379

Gluténmentes kenyérliszt kompromisszumok nélküli, egyszerű, otthoni kenyérsütéshez. Lassan felszívódó szénhidrátokat (kölesliszt, tápiókakeményítő) és rostokat (útifűmaghéj, bambuszrost) biztosító jóízű reformélelmiszer, értékes beltartalmú, válogatott összetevőkből.

Availability: 46 készleten (utánrendelhető)

Leírás

BENEFITT GLUTÉNMENTES

Kenyér lisztkeverék 1000 g

Prémium összetevőkből, valódi kenyér ízélménnyel
20 db kiscipóhoz

 

Gluténmentes kenyérliszt kompromisszumok nélküli, egyszerű, otthoni kenyérsütéshez. Lassan felszívódó szénhidrátokat (kölesliszt, tápiókakeményítő) és rostokat (útifűmaghéj, bambuszrost) biztosító jóízű reformélelmiszer, értékes beltartalmú, válogatott összetevőkből.

 

  • finom, jóízű kenyér
  • kenyérhez, zsömléhez és bagetthez
  • könnyen kezelhető liszkeverék
  • élesztővel és sütőporral egyaránt elkészíthető
  • kukoricamentes, tojásmentes, tejmentes, szójamentes, tartósítószermentes
  • természetes módon glutén- és laktózmentes
  • széleskörűen felhasználható
  • hosszan friss

 

Hozzávalók 4 db kiscipóhoz:

  • 200 g GLUTÉNMENTES Kenyér lisztkeverék
  • 4 g só (BeneFitt himalája só)
  • 4 g sütőpor/ 3,5g szárított élesztő
  • 1-2 evőkanál olívaolaj
  • 180 ml langyos víz

 

Elkészítési javaslat: A kimért lisztkeverékhez keverje hozzá az olívaolajat, sót, sütőport (vagy szárított élesztőt) és a langyos vizet, majd alapos összegyúrást követően egy fedett tálban 10 percig szobahőmérsékleten pihentesse. Olajos kézzel formázzon 4 db azonos méretű cipót, egy késsel ejtsen bevágásokat a tetejükön és helyezze őket egy sütőpapírral borított tepsibe. Közben a 220 fokon előmelegített légkeveréses sütőt állítsa 180 fokra, helyezze be a tepsit, és a sütés első tíz percében használja a gőzfunkciót (vagy helyezzen a tepsi alá egy hőálló edényben forró vizet). 10 perc sütést követően zárja el a gőzfunkciót, vagy óvatosan vegye ki a forróvizes edényt, majd egy késsel szúrjon apró lyukakat a cipóba, hogy a forró gőz távozhasson. További 45 percig hagyja a sütőt 180 fokon, befejezésül 10 percre állítsa 210 fokra és felső sütés funkcióra, hogy a kis cipók kérge aranybarnára sülhessen. Ha a felső sütés előtt lekeni a cipókat olívaolajjal, akkor még szebb színük lesz.

A megadott sütési idők csak irányadóak.

 

Nagyobb kenyér sütéséhez (200 g GLUTÉNMENTES Kenyér lisztkeverékből) a kellemesebb íz és a jobb állag érdekében használjon szárított élesztőt, és növelje a sütési időt!

 

Összetevők: kölesliszt, tápióka keményítő, bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt.

 

Mentes üzem: Előállító üzemünkben búzát és egyéb gluténforrást, szóját, tojást, tej- és tejszármazékokat nem használunk fel.

 

Tápérték 100 g termékben

Energia:                                        774 kJ (184 kcal)  1388kJ (331kcal)

Zsír:                                                      1.3 g

Ebből telített zsírsavak                  0.3 g

Szénhidrát:                                          68 g

Ebből cukor:                                       0 g

Rost:                                                     12 g

Fehérje:                                               5 g

Só:                                                      0.08 g

 

Nettó tömeg: 1000 g

 

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év).

 

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25° C), száraz, idegen szagoktól elzárt helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Felbontást követően a simítózár segítségével zárja vissza a termék csomagolását.

 

Gyártja és Forgalmazza: BGB Interherb Kft. 1136 Budapest, Tátra u. 25. Info vonal: 06 1/3-339-339 E-mail: 

További információk

Tömeg 1,024 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.