Keresés befejezése

Magunkról

„Vissza a természethez!”

 (Jean-Jacques Rousseau)

 

 Hippokratész (i. e. 460–377), az „orvostudomány atyja” könyvében, a Corpus Hippocratiumban több mint 200 gyógynövényt írt le. A különféle betegségeket az emberi létezés természetes velejárójának tartotta, amelyek megfelelő készítményekkel gyógyíthatók. Sok év telt el azóta, és az emberiség kezdi újra felfedezni a gyógynövények csodálatos világát. Valóban igaz a mondás, fűben, fában orvosság!  Napjainkban világszerte elismerik a gyógynövények terápiás létjogosultságát. A gyógynövényekkel történő orvoslás – több évtizednyi mellőzését követően – hazánkban is reneszánszát éli. Csak ismernünk és tudnunk kell használni őket.

 

 

Az Interherb Kft. fiatal és ambiciózus szakértői csapata ötvözi a modern technológia vívmányait a természetes gyógymódokkal. Fejlesztéseinkben – az újdonságok mellett – jelentős teret kapnak a népi gyógyászatban és fitoterápiában már hosszú ideje bevált hatóanyagok, amelyeknek élettani szempontból jelentős hatását megalapozott szakirodalmi adatok és humán  klinikai vizsgálatok is igazolják.

Küldetésünk: Az egészség megőrzését támogató, prémium minőségű termékek fejlesztése, előállítása és forgalmazása, az egészséges életmód támogatása.

 

Az Interherb Kft. már több évtizede stabilan jelen van a hazai és a nemzetközi piacon. Folyamatos kutató–fejlesztő munkánknak köszönhetően sikerült egy igen széles termékskálát létrehoznunk.

 

Natúr kozmetikumaink, étrend-kiegészítőink és reform élelmiszereink egyre nagyobb teret hódítanak a hazai piacon, maximálisan kiszolgálják az igényeket és követik a táplálkozási trendeket. Termékeinket úgy alkottuk meg, hogy a legkisebbektől az idősebb korosztályig bárki megtalálhatja a számára megfelelő készítményt. Legyen szó vitaminokról, fogyókúrát támogató készítményekről vagy éppen reform élelmiszerekről.  

Gyógyhatású termékeink teljes mértékben igazodnak a mai kor emberének mindennapi igényeihez. A felfokozott tempójú, stresszes életvitelből adódó különböző problémák elkerülésére, enyhítésére, sportsérülésekre, reumatikus fájdalmak enyhítésére visszérpanaszokra, fogíny- és szájüregi gyulladások esetén nálunk sokféle,  kiváló minőségű termékből válogathat.

Megújult weboldalunkon, gyógynövénytárunkban számos gyógynövényről és azok élettani, illetve gyógyhatásairól teljes körű információt kaphatnak. Orvos szakértőnk továbbra is készséggel áll az Önök rendelkezésére, pontos és minden igényt kielégítő szakmai segítséget nyújtva.

Kizárólag OÉTI-notifikációval és OGYI által engedélyezett termékeket hozunk forgalomba!

Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, ezért évek óta támogatói vagyunk a Ments Életet Alapítványnak. Az Alapítvány alapítói között említhetjük Nagy Ferót, Gazdag Tibort, Lázár Vilmost, de Vastagh Csaba is intenzíven részt vesz az alapítvány kampányaiban. Az INTERHERB által nyújtott támogatáson felül, egyes termékeink megvásárlásakor már vásárlóink is +20 Ft-tal támogathatják az alapítvány véradói kampányait.

A INTERHERB termékek, webáruházunkon kívül  eltérő választékban megtalálhatóak a patikákban, fitotéka üzletekben, a Rossmann, a DM és a Müller drogériákban, budapesti referenciaboltunkban a Vital Shopban, valamint a Herbaház budapesti, pécsi és győri és szegedi egészségáruházaiban.