Keresés befejezése

KOLLAGÉN Multivitamin aktív

KOLLAGÉN Multivitamin aktív

Létezik olyan kombinált „szépség és egészség” formula, amely nem csupán bőrünk szépségének megőrzésében segít, de egyúttal egészségünket és immunrendszerünket is támogatja?

 

A válasz egyértelműen: igen. A modern kozmetológiai fejlesztések között találunk olyan étrend-kiegészítőket, amelyek nem csupán a bőr egészségét és szépségét hivatottak támogatni, hanem egyúttal hozzájárulnak az immunrendszer és a szervezet általános egészségének megőrzéséhez is.

A kollagén és a hyaluronsav napjaink belsőleg alkalmazható készítményei között tarthatók számon. Nem véletlenül, hiszen egyre több tudományos bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a bőr rugalmasságát, hidratáltságát javítják.

 

Az Interherb Kollagén Multivitamin Aktív egészség-szépség formula a kollagén és hyaluronsav mellett további 22 vitamint és ásványi is anyagot tartalmaz kiegyensúlyozott összetételben, ugyanakkor jódmentes formulában, a szervezet vitamin- és ásványi anyag raktárainak feltöltéséhez és megfelelő szinten tartásához.

 

A szépség szolgálatában a kollagént találjuk, melyről elmondható, hogy a kötőszövetes állomány fő fehérjéje. A bőrszövetben lelhető fel, de emellett fontos alkotórésze a porcnak, szalagoknak, ínaknak, csontnak és fogaknak is. Keratin vegyülettel együtt a bőrfeszesség és erősség kialakításáért felel. A kollagén szöveti csökkenése felelős a bőr ráncosodási folyamatának kialakulásáért, valamint több egyéb tényezővel együtt az öregedési folyamatok elindulásáért.

 

A hialuronsav egy természetes gél-szerű diszacharid, amely glukoronsavból és glukózaminból épül fel. Nem csak az ízületekben, hanem a bőrszövetben is megtalálható. Vízmegkötő és víztartó képessége tömegének többszázszorosa, ezért ízületek kenőanyagaként ismert, valamint a bőrszövet hidratáltságáért felel a szervezetünkben.

 

A készítmény az egészségvédelem, az immunrendszer támogatása szempontjából is felhívja magára a figyelmet. Zsírban oldódó A, D, E, K-vitaminokat és vízben oldható B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12, C-vitamint, folsavat, valamint értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket (cinket, vasat, magnéziumot, mangánt, rezet, molibdént, krómot, bórt) is magába foglal. Összetétele és az alkotóelemek mennyisége hozzájárul az immunrendszeri folyamatok támogatásához, ezáltal legyengült szervezet erősítésére, betegség utáni lábadozás időszakára különösen ajánljuk.

 

Az Interherb Kollagén Multivitamin Aktív tehát egy olyan összetett étrend-kiegészítő formula, melynek hatóanyagai elősegítik a bőr üdeségének, rugalmasságának megőrzését, a haj és a körmök szépségét, emellett egészségünk megőrzésben, immunrendszerünk támogatásában is fontos szerepet játszanak.

 


Kapcsolódó termékek