Keresett szó: linolsav
Chia magolaj
2017.
március
07.
A chia magolaj a chia magjából nyert olaj. Alkalmazásának gyökerei a maja, ill. a dél-amerikai indián kultúrába nyúlnak, 5500 évre tekintenek vissza. Vallási rituálék során, valamint a népi gyógyításban és az ókori kozmetikumokban is jelen volt. Napjainkban az Európa Parlament funkcionális élelmiszernek deklarálja.
Chia (Salvia hispanica)
2016.
március
18.
A chia – más néven azték zsálya – kedvező zsírsavösszetétele révén fontos szerepet játszhat a reformtáplálkozásban. Lássuk, miről is van szó!
Feketekömény olaj
2011.
július
25.
A feketekömény botanikai neve „Nigella sativa” a boglárkafélék (Ranunculaceae) családjából származik. A pikkelysömör, ekcéma, allergiás panaszok enyhítésére, immunrendszer védelmének megfelelő biztosítására alkalmazható.
Lenmagolaj
2011.
július
25.
A lenmagolaj méltán került be a modern, korszerű táplálkozás funkcionális élelmiszereinek éléskamrájába, mivel a növények között kimagasló omega-3 zsírsav tartalommal rendelkezik.
Olajfa
2011.
július
13.
Az olajfa a mediterrán vidékek jellegzetes, örökzöld növénye, amelynek levelei legalább olyan jótékonyak, mint a terméséből sajtolt olívaolaj. Levelének főzetét nem csak magas-vérnyomásra, székletlazításra, hanem a reumás és köszvényes fájdalmak enyhítésére is alkalmazzák.
A weboldalon található sütikkel (cookie) kapcsolatos információk
Webes áruházunk sütiket* használ, melyek az oldal zavartalan működéséhez, kényelmes használatához és statisztikai adatok gyűjtéséhez szükségesek.
* A süti (cookie) olyan kisméretű adatfájl, melyet a böngésző tárol az Ön számítógépén.