Keresés befejezése

5 Extra tipp a ragyogó bőrért

5 Extra tipp a ragyogó bőrért

 

 

 

1. Védd meg bőröd a nap károsító sugaraival szemben! Ebben segít a Q10, egy olyan antioxidáns vegyület, amely képes a káros UV-B sugárzástól megvédeni bőrünket.

2. Belsőleg is tápláld bőrödet! A spirulina alga számos értékes nyomelemet hordoz, ezáltal mikrotápanyagok széles tárházát adja meg a bőrnek. A ráncok elhalványításához és táplálásához a kollagén és hyaluronsav is nélkülözhetetlen.

3. Biztosítsd bőröd megfelelő hidratáltságát! A bőr folyadéktartalma az életkor előrehaladtával, valamint a helytelen életmód következtében csökken. A hidratált bőr eléréséhez a 2-es típusú kollagén és hyaluronsav járul hozzá.

4. Védelmezd bőröd a sejtkárosodással szemben! A gránátalma és mezei zsurló hatékony antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A mezei zsurló szedésének hatására csökken a lipid-peroxid szabadgyök képződés mértéke ezáltal védi a bőrt a belső károsodásokkal szemben.

5. Fokozd bőröd rugalmasságát! A B3-vitamin, kollagén és alga segíti a mélyebb bőrbarázdák kisimulását és javítja a bőr elaszticitását.

A ragyogó bőr eléréséhez és megtartásához nagy segítséget nyújthatnak olyan extra étrend-kiegészítők, amelyek egyaránt tartalmaznak hatékonyan felszívódó kollagént, hyaluronsavat, valamint antioxidáns vegyületeket (pl. gránátalmát, mezei zsurlót, Q10-et), B-vitaminokat. A természetes, belsőleg alkalmazott vegyületek több oldalról támogatják a bőr egészségét, üdeségét.