Keresés befejezése

12 000 Ft felett ingyenes kiszállítás

Várható szállítási idő: megrendeléstől számított 2-5 munkanap

BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Piskóta & Muffin lisztkeverék 500g

Kiszerelés: 1 db
Egységár: 2 190 Ft / db
Bruttó ár:
2 190 Ft

Címkék:

 

SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT GLUTÉNMENTES PISKÓTA ÉS MUFFIN lisztkeverék édesítőszerrel

 

500 g

 2 tepsi sütihez

 

 

Piktogramok:

  • gluténmentes
  • élesztő nélkül
  • gyorsan elkészíthető

 

Selling pointok:

  • Ízletes és omlós
  • Piskóta alapú édes süteményekhez
  • Hosszan friss és puha
  • Élelmi rostban gazdag
  • Paleo

 

Nettó tömeg: 500 g

 

Gyorsan és könnyen elkészíthető, ízletes piskóta alapú édes sütemények szénhidrátcsökkentett lisztkeverékét kínáljuk, gluténmentes összetevőkből. A megszokott módon, percek alatt elkészíthetőek a család kedvencei, speciális vagy diétás étrend esetén is. Lisztkeverékünkkel az omlós tésztáról és a jól megszokott ízekről sem kell lemondani, a süteményalap ízesítésének pedig csak a fantázia és kreativitás szab határt.

 

  • könnyen kezelhető lisztkeverék
  • sütőporral elkészíthető
  • természetes módon gluténmentes
  • széleskörűen felhasználható

 

Hozzávalók 1 sütéshez (12db muffin vagy 1 tepsi piskóta):

  • 200g SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT Édes sütemény lisztkeverék
  • 2g só (BeneFitt himalája só)
  • térfogatnövelők:
  • 4 db közepes méretű tojás (vagy 6db sárgája)
  • 4 evőkanál zsiradék (pl. kókuszolaj)
  • kb. 150 ml langyos víz vagy tej (tejhelyettesítő ital)
  • vanília őrlemény (elhagyható)
  • 15 g Benefitt Cukorhelyettesítő (elhagyható)


Elkészítési javaslat: A kimért hozzávalókat alaposan dolgozza el, majd az átszitált lisztkeveréket finom mozdulatokkal egyenletes keverés mellett adja hozzá. A felhabosított tojásokat óvatosan keverje ehhez a masszához, majd kanalazza szilikon formákba vagy sütőpapírral bélelt tepsibe, és 180 fokon süsse 30 percig vízgőz mellett. A megadott sütési idő irányadó.

 

Extra tippek: Még ízletesebbé teheti a süteményt, ha víz helyett tejjel készíti, és vaníliával ízesíti. Sütés előtt gazdagíthatja a muffinok belsejét diabetikus lekvárral, csokoládéval vagy gyümölcsökkel is. A lisztkeverék sokféle felhasználási lehetősége miatt visszafogottan édes, ezt tetszés szerint fokozhatja Benefitt Cukorhelyettesítő hozzáadásával. Ha Ön nem fogyaszthat tojásfehérjét, akkor a 6db tojássárgáját próbálja habosítani és ezzel dolgozzon, ebben az esetben plusz folyadék hozzáadására lehet szükség. A sütőpor és szódabikarbóna kiválthatóak dús szénsavas víz használatával óvatos keverés mellett.

 

Összetevők: tápióka keményítő, gluténmentes búzarost (búzanövény hajtásának szárából), kókusz liszt, alma rost, eritrit, szezámmagliszt, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

 

Előállító üzemünkben búzát és egyéb gluténforrást, szóját, tojást, tej- és tejszármazékokat nem használunk fel.

 

Tápérték 100 g termékben

Energia:                                        1080 kJ (270 kcal)

Zsír:                                                     1.9 g

   Ebből telített zsírsavak                  1.1 g

 Szénhidrát:                                        47 g

   Ebből cukor:                                    5.1 g          

   Ebből poliolok:                              9.9 g

Rost:                                                    38 g

Fehérje:                                              6.8 g

Só:                                                    0.36 g

 

 

 

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év).

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25° C), száraz, idegen szagoktól elzárt helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Felbontást követően a simítózár segítségével zárja vissza a termék csomagolását.

Gyártja és Forgalmazza: BGB Interherb Kft. 1136 Budapest, Tátra u. 25. Info vonal: 06 1/3-339-339

E-mail: info@interherb.hu

További információk és receptek:

www.benefittreform.hu

Facebook

Vonalkód: 599954264632­­_

 

Receptek

Gluténmentes mézes mandulás puszedli eperhabbal

Mézes puszedli

Hozzávalók:

  • Benefitt Szénhidrátcsökkentett gluténmentes muffin és piskóta lisztkeverék: 150 g
  • porcukor: 20 g
  • méz, vagy almacukor: 30 g
  • vaj (vagy margarin, vagy kókuszzsír):100 g
  • tojás sárgája 4 db
  • szódabikarbóna: 4 g
  • őrölt fahéj: 2 g
  • őrölt szegfűszeg:2 g
  • őrölt gyömbér: 1 g
  • tört mandula: 30 g

Elkészítés:

Mérjük ki a hozzávalókat. A lisztkeverékhez adjuk hozzá a tojás sárgáját, a fűszereket, a szódabikarbónát, a zsiradékot, ezeket keverjük össze és édesítsük mézzel. A begyúrt tésztához adjuk hozzá a tört, pirított mandulát, majd tekerjük fóliába és hűtőben pihentessük legalább 2 órán át.

Vegyük ki a hűtőből, formázunk kis gombócokat, tegyük zsírpapírral bélelt tepsire, és előmelegített sütőben 190 fokon 15 perc alatt süssük meg.

 

 

Chia puding gyümölccsel

Hozzávalók:

  • 400 g joghurt vagy kókusz joghurt
  • 250 g eper
  • ½ Vanília rúd vagy aroma
  • 40 + 40 g cukor, vagy annak megfelelő édesítő
  • 2 kanál chia mag
  • 2 db tojásfehérje
  • őrölt bors
  • ½ citrom
  • 6 levél Bazsalikom + a díszítéshez .
  • mentalevél

Elkészítés

A villával zúzott epret vaníliával, édesítővel, és egy kevés őrölt borssal ízesítve jól összekeverjük. A joghurtba, vagy a kókusz joghurtba belekeverjük az édesítőt, a Vanília ízt és a chia magot. A hűtőben pihentetve hagyom, hogy egy kicsit megduzzadjon.

A beízesített epret tegyük a robotgépbe, adjuk hozzá a tojásfehérjét és verjük kemény habbá. Az eperhabhoz adjuk hozzá a chia magos joghurtot és óvatosan keverjük össze, hogy ne törjön meg a hab. Az eperhabot hagyjuk állni hidegben, amíg kisütjük a puszedlit.

Apróra vágott Bazsalikom, és néhány csepp citrom adja meg a végső ízt.

 

Tálalás

Az elkészült puszedlit az eperhab tetejére tesszük, és egy tálban mellé kínáljuk az utánpótlást.

Pirított mandulával, eper darabokkal, bazsalikommal, és menta levéllel díszítjük.



A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!


Regisztráció


0 hozzászólás